Lees verder

  Delen:

Bij deze presenteren we de eerste editie van MOVE. Het online magazine van Meijers voor spelers zoals u in de altijd bewegende transport- en logistieksector. In MOVE houden we u op de hoogte van trends, ontwikkelingen, achtergronden en wetenswaardigheden op het gebied 
van risicomanagement. Ten slotte zijn we niet alleen een betrouwbaar intermediair in verzekeren, maar onderscheiden we ons óók door een inspirerende kennispartner te zijn voor veel bedrijven in de transport- en logistieksector.

In deze eerste editie aandacht voor een nieuwe Europese verordening. 
En de vergaande gevolgen daarvan voor logistieke dienstverleners op het gebied van productveiligheid. In het verlengde ervan leest u over het belang van het kennen van uw risico’s bij verschillende soorten Incoterms. We blikken terug op hoe bedrijven zich hebben voorbereid op de Brexit en peilen hoe hun activiteiten van en naar het Verenigd Koninkrijk tot nu toe zijn gegaan. Een importeur deelt zijn ervaringen na de diefstal van een grote partij cosmetica in Nederland. Ook krijgt u een rondleiding bij Graaco in Coevorden, internationale dienstverlener in agrologistiek. Verder bewegen we ons in de wereld van Internet of Things en zoomen we in op de kansen en risico’s ervan.  

We zijn trots op de wijze waarop MOVE is ontstaan. Net als in onze dagelijkse dienstverlening aan klanten hebben we de professionele expertise, jarenlange ervaring en niet te stuiten drive van ons Transport 
& Logistiek-team gebundeld. Bovendien maakten we dankbaar gebruik van de specialistische kennis van enkele experts uit ons netwerk. Zodat we ook met dit nieuwe online magazine weer meebewegen met uw business en risicovraagstukken.

Natuurlijk zijn we nieuwsgierig naar wat u van MOVE vindt. Wilt u reageren? Heeft u suggesties voor verbetering? Of heeft u ideeën over onderwerpen voor de volgende editie? Neem gerust contact met ons op. Voor nu eerst heel veel leesplezier!  


Karin de Jong
Senior Practice Leader Transport & Logistiek

Column

Altijd in beweging

Meijers Magazines

Lees onze magazines en blijf op de hoogte van trends en achtergronden over risicomanagement en verzekeringen. Vanuit verschillende doelgroepen: transport & logistiek, woningcorporaties, food & feed en bouw & installatie. Benieuwd?
Volledig scherm